Magánszállás
Apartman
Aparthotel
Dizájn hotel

Hello Magyarország

Távol, és mégis közel. Nem kell távolra utaznod, hogy kiszakadj a mindennapokból.

Menő apartmanok Budapesten

Nekem a Balaton

Hamarosan...

Hamarosan...

Hamarosan...

Hamarosan...

Hamarosan...

Hamarosan...

Hamarosan...

Vinotelek, borászatok

Hamarosan...

Hamarosan...

Hamarosan...

Aktuális

Bakancslistát kihagyhatatlan dolgokból készít az ember. Olyasmikből, amiket még feltétlenül meg akar tenni, vagy amiket még feltétlenül látnia kell. Magyarországon számtalan olyan hely van, amit vétek lenne nem megnézni. Ezek a szállodák méltán büszkék arra, hogy megkapták a KidsOasis minősítést, hiszen folyamatosan teljesítik a családbarát feltételrendszer követelményeit. Mutatjuk a legmenőbb  szállásokat! Barangoljatok Itthon!

Bővebben ITT olvashattok a szállásokról!

Aktuális

Top 7 +1 kutyabarát szállás Magyarországon

Amikor nyaralásra kerül a sor, nem minden gazdi tudja otthon hagyni a kutyáját, míg mások az utazás ideje alatt sem szívesen mondanak le kedvencük társaságáról. Van egy jó hírünk, nem is kell lemondanunk házi kedvencünkről. Mi is szívesen visszük magyar vizslánkat magunkkal. Mutatunk egy sor gyönyörű szállást az egyszerű és barátságos családi panzióktól a négycsillagos, elegáns hotelekig, ahol együtt tölthetitek a pihenés idejét.

Egyszerű lépések a foglaláshoz!

Szűkítsd a találatokat szűréssel

Szabd személyre a keresésedet a szűrők segítségével – például az árkategóriára vagy a medencére vonatkozóan –, így pontosan az jelenik meg, amit keresel.

Merülj el a részletekben

Nézd meg a képeket, majd olvasd el a többi vendég által a korábbi foglalásokról írt véleményeket, hogy megtudd, mire számíthatsz élőben.

Foglalj stresszmentesen

Az adataidat biztonságosan tárolják a globális biztonsági alapelveket követve.

Érkezz meg, és érezd jól magad!

A szállás tulajdonosa csak egy üzenetnyire van, ha bármilyen kérdésed van. Helyi tippeket és tanácsokat is tud majd adni.

Keresgélj kedvedre!

blonde-hair-blur-daylight-environment-214574

NEMZETI PARKOK

Scroll to Top