Liftek száma

10

Magasság

1300 - 1890 m

Budapestről

563 km, 6 óra 42 perc

Sípályák hossza

47 km

Gyerekbarát

Lankás tanulópálya és varázsszőnyeg várja a gyerekeket

Olimpia

Jahorina az 1984-es téli olimpia egyik helyszíne volt

Jahorina: havas kalandok és síelés varázsa a boszniai hegyekben

01

Sípályák és Síelés

Jahorina kiváló lehetőségeket kínál a síelők és snowboardosok számára. A hegyen több km hosszú sípályák találhatóak, különböző nehézségi szintekkel, így alkalmas kezdőktől a tapasztalt síelőkig mindenki számára.

02

Szállás

Jahorinán számos szálláslehetőség található, beleértve a szállodákat, panziókat és apartmanokat is. A síközpont tele van, kölcsönzőkkel, éttermekkel és egyéb szolgáltatásokkal rendelkezik a síelők kényelmének és élvezetének biztosítására.

03

Oktatás és Síiskolák

Ha még sosem síeltél, vagy csak szeretnéd fejleszteni a technikádat, Jahorinán síiskolák állnak rendelkezésedre. Tapasztalt síoktatók segítenek a síelés alapjainak elsajátításában vagy a technikai készségek fejlesztésében.

04

Egyéb szuper dolgok

A téli sportokon kívül Jahorina más élményeket is kínál. A hegy és környéke ideális a hótúrákhoz, a túrázásra és a természet élvezetére. Hószánozásra is van lehetőséged, ha elég bevállalós vagy.

Jellemzők:

Pályaszállások Jahorinán

A pályaszállások általában közvetlenül a sípályák közelében vagy akár azokon találhatók. Az, hogy már a sípályák közelében tartózkodsz, lehetővé teszi, hogy az elsők között legyél a reggeli pályákon. Így kihasználhatod a friss hóval borított lejtőket és élvezheted a csendesebb, kevésbé zsúfolt időszakot.

Síelés gyerekkel
Síelés alapjai
Jahorina síelés

Az első sítúráig Ennyit kell aludni:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

Videó forrás: Vivo Studio

kapcsolat

További érdekességek

Értesülj Különleges Ajánlatainkról
ITT

Scroll to Top