Luxus & Páros Romantika

Erdei faházak jacuzzival

A természet ennél közelebb soha nem volt hozzád

Szakadj ki a hétköznapok mókuskerekéből, és élvezd a háborítatlan természetet!

Egy kis kényeztetés mindenkinek jár. És mi lenne kényeztetőbb, mint egy kirándulós, városnézős nap után a jacuzziban megpihenni néhány gyertya és egy pohár bor társaságában?

Minden szálláshely páratlan természeti környezetbe épült. Sikerült megtalálni a tökéletes földdarabot, amelyen állva úgy érezheted, hogy végre kiszakadtál a mindennapokból. 

Hogy segítsük a szálláskeresést, most összegyűjtöttünk 13 fantasztikus jacuzzis szállást, privát pezsgőfürdővel.

Csillagkabinok / Viszák

Egy különleges szálláshely, ami távol tart a mindennapoktól, lassulásra ösztönöz és a szabadság megtalálására a természetben, az Őrség varázslatos világában. A három egyedi kabinház egy tökéletesen tiszta levegőjű helyen, Viszák nevű falucska kieső részén rejtőzik. A 6.000 m2-es birtok egy fákkal körül ölelt zöld sziget. Kapcsolódj ehhez Te is, itt a helyed a csillagok alatt! A kabinok teljesen újak, első ránézésre három ugyanolyan házikót látsz, de valójában más stílusviláguk van belülről. Leginkább színük alapján lehet megkülönböztetni: a természet ihlette zöld, a vörös bolygóra emlékeztető vörös és a bohém sárga.

Kapacitás: 2 fő

Dream Cottage / Fonyód

Megtapasztalhatjátok a faházban a megnyugvást és feltöltődést az akácerdő ölelésében. Fűtött pezsgőmedence, infraszauna és madárcsicsergés gondoskodik testi-lelki megújulásotokról.

Kapacitás: 2 fő

Mini Noszvaj / Noszvaj

Noszvaj Mini, az erdei kuckó Az első két fős tiny house Magyarországon. Noszvajon folyton készül valami. Elindult a small house mozgalom, majd ez a gondolkodás jutott el a tiny house movementig, ami a 37 négyzetméternél kisebb házakat favorizálja. A mozgalom Amerikából indult, de gyorsan akadtak svéd, spanyol, japán és német követői is. Ha megszálltok itt, megláthatjátok, hogy milyen kényelmes ez a kis cuki.

Kapacitás: 2 fő

Woodparadise / Nagyrada

Álomszép skandináv kabinház épült egy balatoni szőlőhegyen, Nagyradán.
Zala megye déli részén helyezkedik el Nagyarada. Dombjairól csodás kilátás nyílik a Kis-Balatonra. Ez a kabinház biztosan a nyugalom szigete: a szőlődűlők kellős közepére került, hajnalonta őzikék és nyuszik portyáznak itt, odabentről pedig csodás panoráma nyílik a Balaton felé. Az A-frame kabin híres Zalai dombságban található a szőlőhegyen, távol a lakóövezettől, ahol nincsenek szomszédok, nincsen kerítés… itt az ember igazán szabadnak érezheti magát úgy, hogy közben mégis minden elérhető távolságban van.

Kapacitás: 2 fő

TreeHouses / Kapolcs

Ki nem álmodozik néha arról, hogy egyszer kipróbálja, milyen érzés a fák lombjai között aludni? Főként a nagyvárosokban élők vágyhatnak a természet közelségére, de az erdei házak természetesen mindenki más számára is nyitva állnak. Szerencsére már Magyarországon is kedvünkre válogathatunk olyan lombházak kínálatában, ahol néhány éjszakára mi is részesei lehetünk az erdei szabadságnak. Ráadásul a faházak hallatán nem is kell mindig nomád körülményekre gondolni, hiszen például a noszvaji lombházakban akár a szaunából vagy a jacuzziból is élvezhetjük a festői kilátást. Jól hangzik, ugye?

Kapacitás: 2 fő

Chillout Afrika Vendégház / Noszvaj

A Chillout Vendégház a síkfőkúti tó közelében lévő vadregényes kis utcában várja a városi nyüzsgés elől elvonulni vágyókat. Ha szeretnél madárcsicsergésre ébredni az erdőben, esténként évszaktól függetlenül a fűthető dézsafürdőben a teraszon egy pohár egri borral lazítani, akkor jó helyen jársz.

Kapacitás: 2-4 fő

Cerszegi kockák / Cserszegtomaj

A Cserszegi Kockák egy luxus szálláshely a Balaton-felvidéki Nemzeti Park ölén, amely Keszthely városa felett helyezkedik el csendes, nyugodt környezetben. Új élményekre vágytok? Pihenjetek a tóra néző panorámás teraszon. Élvezzétek a privát jakuzzi és a SPA fürdőszoba kényeztetését. Hajtsátok álomra fejeteket a luxus házacskákban.

Kapacitás: 2 fő

Nekem a Börzsöny Vendégház / Nagybörzsöny

Az elmélyülés helye, ha igazi kikapcsolódásra vágysz nálunk biztosan megtalálod. A csend, a nyugalom és a falusi életérzés összhangja egyetlen helyszínen. Távol a nagyvárosok zajától, a Börzsöny szívében helyezkedik el ez a kis zsákfalu, ahol a madárcsicsergésen kívül csupán a sűrű lombkoronák tánca töri meg a csendet. Nagybörzsönyben olyan, mintha megállt volna az élet, persze a kifejezés legpozitívabb értelmében, hiszen itt nem találkozol feszült, rohanó emberekkel, a közlekedés zajos eszközeivel. Tiszta levegő, a természet dallama, csend, az erdő hangja, szarvasbőgés, falevelek színjátéka, patak csobogása. 

Kapacitás: 2-4 fő

Spirit of the Earth Cottage / Dobogókő

Erdőszéli menedék, ahol csak Ti vagytok! Teljes feltöltődés luxus környezetben, a természet szívében. Ha már el is képzelted gondolatban a karnyújtásnyira lévő erdő atmoszféráját, a madarak csicsergését hallgatva elfogyasztott kávét, az esti borozást a teraszon és egy tökéletes vacsorát a pezsgős jacuzzi után, a legjobb helyen jársz.

Kapacitás: 2 fő

Szarvashegy Panoráma Apartman / Szentendre

Kezdjétek a napot egy kávéval a teraszon és figyeljétek, hogyan bontakozik ki a páratlan panoráma, miközben a reggeli pára elillan a völgyből. Töltsetek el néhány órát a Pilisben, vagy fedezzétek fel Szentendre festői belvárosát és pihenjetek meg ebédre a korzón. Este a panoráma szaunából és a teraszról csodálhatjátokk meg a naplementét, vagy saját használatú jakuzziból gyönyörködhettek Szentendre és Budapest fényeiben egy kitűnő pohár borral, pezsgővel a kézben.

Kapacitás: 2 fő

Tiszaparti Meseház / Tiszalök

Ha szeretnél kiszakadni pároddal a hétköznapok rohanó kapkodásából, ha úgy érzed, itt az ideje elvonulni a világ zaja elől, vagy csak egy kis édeni összebújásra vágysz kedveseddel, akkor kényeztessétek egymást exkluzív környezetben a Tisza partján. A Meseház éppen benneteket vár! Hallgassátok a fülemüle énekét, miközben a naplemente narancsvörösen izzó sugarai festik az égboltot, a nyári virágok bódult illata pedig buja hangulatot idéz. Sétáljatok a vízparton, s érezzétek a folyó sodrásának ritmusát! Nektek csupán annyi a dolgotok, hogy egymásra figyeljetek és élvezzétek az együtt töltött időt.

Kapacitás: 2 fő

Treebox / Noszvaj

Felejtsd el a munkádat és a városi forgatagot, szökj meg az egyhangú hétköznapok elől és kapcsolódj ki pároddal erdei környezetben, de luxus kivitelben. A kényeztetést a szauna és pezsgőfürdő biztosítja. A lelki feltöltődést biztosítja az erdő, ami körülölel, a madarak éneke, illetve a minőségi idő, amelyet pároddal egymásra hangolódva tölthettek. 

Kapacitás: 2-4 fő

Héthatár Wellness Vendégház - Gerle / Pusztavacs

Csak Ti, a végtelen szántóföldek határán.

A Gerle házak egy 3,5 hektáros területen egy mesterséges tó környezetében kaptak helyet, egymástól megfelelő intimitást biztosító távolságban. El lehet bújni a városi forgatag elől egy kicsit és ejtőzni a jacuzziban akár órákon át egy pohár borral. A szállásadók mindenképpen meglepnek Titeket egy szerelmes menü vacsorával, amit a fedett teraszon meg is ehettek. Reggeli igény szerint kérhető, több étterem is vállal kiszállítást. A napsütötte teraszon napozhattok, vagy csobbanhattok a privát jacuzziban. Rendelkezésetekre áll a birtok többi szolgáltatása is. Használhatjátok kerti úszómedencét, illetve a 2023 elején elkészülő wellness házat is, belső jacuzzival és panoráma szaunával. Lehetőség van a wellness ház kizárólagos használatára is. A három Gerle ház közül, egyik teljesen kutyabarát. A környékbeli csodálatos erdők, és a végtelen szántóföldek varázslatos sétára hívják négylábú és kétlábú barátainkat.

Kapacitás: 2 fő

E-MAGAZIN

Scroll to Top