Fun & friends

Csúcs kéglik baráti társaságoknak

Lisa Fotios fotója a Pexels oldaláról

Túl nagy a család vagy baráti összejövetelt terveztek? Ezek a kényelmes privát helyek mind rátok várnak, ahol még a bazi nagy görög család is kényelmesen elfér.

Ha pihenéskor összegyűlik a nagycsalád, már ti sem tudjátok követni, hányan vagytok? Együtt pihennétek a barátaitokkal? Bizony nem könnyű olyan szálláshelyet találni, ahol mindannyian kényelmesen elfértek.

A kilátásban órákig el lehet veszni a teraszon, a nyugalom és a panoráma igazi feltöltődést nyújt. A ház és a környezet igazán különleges és egyedi. Ezt a házat egyszerűen nem lehet megunni! A Duna látványa egészen rendkívüli.

Ez a gyönyörűség a Káli-medence kapujában, a Hegyestű tövében Balaton közeli kis faluban, Monoszló szélén, nagy kert közepén található. Nagyobb társaságok, családi összejövetelek, táborok, work shopok (max. 16 fő) részére aktív, vagy éppen nagyon passzív pihenésre nyújt lehetőséget. A falu határában található a Hegyestű Geológiai Bemutatóhely, ahonnan a Balaton és Káli -medence körpanorámájában gyönyörködhet.

Mesebeli kert, tóra nyíló kilátás. Egy túrázással vagy kerékpározással 🚴‍♀️ töltött nap után a vendégek a kertben vagy a közös társalgóban lazíthatnak. Veszprém megyei Barnagon található szálláshely 17 km-re fekszik Tihanytól. A varázslatos Balaton-felvidéki tájban fekvő, Veszprém és Nagyvázsony között található Barnag különleges történelemmel rendelkező település: a középkorban a magyar királynék szakácsai laktak itt.

A kőkerítéssel körbevett ház a Káli – medence szívében, közvetlenül az erdő szélén a zsákfalu zsákutcájában áll. A földszinti szobák ablakából az erdő, az emeletről a Hegyestű távoli csúcsa látható. Családoknak, baráti társaságoknak ideális hely, elbújni a világ elől azzal a lehetőséggel, hogy negyed órán belül kiemelkedő színvonalú éttermek, kávézók, borászatok érhetők el. Kis falu a Káli-medencében, nyolc kilométerre a Balatontól, csendes utcákkal, kőfallal körülvett, tornácos házakkal, kertekkel és erdővel. A tulajdonosoknak egy olyan ház volt az álmuk, ahova a családok/barátok minden évben visszatérnek. Először csak ismerkednek mindennel, a második évben azonban már ismernek mindenkit a faluban, tudják hol kell a reggelihez házi kolbászt venni, hogy ki ad házi tojást és melyik a legjobb strand a környéken. Legyen nyaralója annak is, akinek éppen nincs. Legyen egy hely, ahova visszajár az ember, ahol otthon érzi magát, ahova elhívhatja a családját, a barátait azokon a heteken, amikor az övé a nyaraló.

 

Révfülöp központjában vagyunk, a 71-es út mentén, mégis csendes félreeső közben, öt percre a vasútállomástól és a strandtól. Két saját, és két közös fürdőszobás szoba, illetve egy 2 hálóteres, külön bejáratú apartman van. A szobákhoz egy modern, felszerelt konyha és egy tágas, napos társalgó is tartozik. A hatalmas kertben grillezni, bográcsozni lehet, a nagy fedett teraszon pedig esténként borozgatni a fenyőfák alatt. Itt van a Fülöp hegyi kilátó, és körbevesz minket a mesés Káli medence.

A 120 éves kúriából kialakított vendégházban 6 egyedi stílusú szobából választhatsz. A vadregényes kertben az öreg gesztenyefa alatt saját termesztésű boraikat is megkóstolhatod vagy grillezhetsz, bográcsozhatsz kedvedre. Amíg a gyerekek a kertben játszanak igény esetén fedett teraszon vagy a hűvös pincében a ház borászának vezetésével borkóstolásra is van lehetőséged. Ha vendégük leszel a kőház adta klíma, a szíves vendéglátás és a jó tájborok biztos marasztalni fognak. A Káli-medence és a Balaton is számtalan programmal vár, nagy kedvenc, a Fülöp-hegyi kilátó. Remek napfelkelte-néző hely.

Siófok nyüzsgésétől délre haladva tárul elénk a szőlő, pipacs, és a kukorica földek látványa.  Csodálatos fenyőerdőkön, falvakon, tanyákon át pár kilométert kocsikázva érkezel el hozzájuk, e csendes faluba, a tanya és a luxus világába. A villa tökéletesen alkalmazkodik, mint családok, mint baráti társaságok fogadására. Egész évben Élmény!

“Itthonkalandozóknak” 🇭🇺🇭🇺🇭🇺 Bükki Nemzeti ParkBükkzsérc Egertől 25 km-re a Bükki Nemzeti Park déli határa mentén található. A Cseresznyés-patak partjait övezve és részben a környező domboldalakra is felkapaszkodva, mintegy 2 km hosszú völgyben helyezkedik el. Hagyományos falukép, a gyönyörű táji panoráma, ami a séták során pihenést és nyugalmat biztosít az idelátogatóknak.

A vendégház Egerszalók új lakóparkjában,csendes zsàkutcàban található a gyógyfürdőkhöz ès Egerhez vezető bicikli úttól 100 méterre. Az egerszalóki gyógyfürdő 15-20 perc kényelmes sétával elérhető a bicikliúton.

A falu a tokaj-hegyaljai borvidéken fekszik, különleges pincesorai a Tokaj Történelmi Borvidék Virágörökség részét képezik. A vendégházban medence, jakuzzi, szauna, fűthető merülődézsa áll a vendégek rendelkezésére. Aki a benti szórakozás híve az megtalálja a biliárdot, léghokit vagy a lengőtekét, felnőttek viszont a boros pincét. A szálláshely bababarát: etetőszék, babaágy, kádállvány, gyermekjátékok, igény esetén babakocsi biztosított.

Baráti társaságokat (12 fő) vár ez a tiszafüredi értékmentett polgári ház! A Tisza-tónál, közvetlenül a kerékpárút mellett, Tiszafüreden, egy óriási polgári ház alakult át. A vidéki stílust kedvelő vendégek tágas otthonra lelnek náluk.

A régi szeszgyárat újragondolták és 120 év után megnyitották a nagyközönség számára. Ma már tökéletes helye családi és baráti összejöveteleknek. A területhez tartozik egy mesterséges tó is, ami fürdésre és horgászásra is alkalmas. Mindössze 20 perc alatt már Szekszárd borospincéiben, vagy a gemenci erdőben lehetünk, ám már épp elég messze vagyunk a legutolsó háztól, hogy éjszaka még a Tejutat is megcsodálhassuk.
Összesen 23 fő tud szórakozni együtt.

E-MAGAZIN

Utazol valahova?

Szűkítsd a találatokat szűréssel

Szabd személyre a keresésedet a szűrők segítségével – például az árkategóriára vagy a medencére vonatkozóan –, így pontosan az jelenik meg, amit keresel.

Szűkítsd a találatokat szűréssel

Szabd személyre a keresésedet a szűrők segítségével – például az árkategóriára vagy a medencére vonatkozóan –, így pontosan az jelenik meg, amit keresel.

Foglalj stresszmentesen

Az adataidat biztonságosan tárolják a globális biztonsági alapelveket követve.

Érkezz meg, és érezd jól magad!

A szállás tulajdonosa csak egy üzenetnyire van, ha bármilyen kérdésed van. Helyi tippeket és tanácsokat is tud majd adni.
Scroll to Top