Rafting

Tereplovaglás

Gyalogtúra

Canyoning

Zipline

Quadozás

Tara-canyon: tavaszi kalandok és a nyár varázsa a boszniai hegyekben

01

Rafting

Evezz a világ második legmélyebb kanyonjában, a Tara-canyonban. A 82 km hosszú és 1300 méter mély kanyon az UNESCO világörökségének a része.

02

Quadozás

Quadozz a Sutjetska Nemzeti Parkban, azon belül a Zelengorán. A parkot a névadó Sutjeska-folyó és szurdokvölgye szeli ketté. Körbejárjuk Zelengora legszebb részeit, tavait.

03

Canyoning

Ha nem elég a vizes élményből, canyoningolhatsz a Hrčavka folyó által alkotott szurdokban, amely a legutolsó felfedezett kanyonok között szerepel Európában.

04

Gyalogtúra

Túrázhatsz, fotózhatsz Európa egyetlen őserdejében egészen a Trnovačko tengerszemig. A túra közepes nehézségű, de a látvány kárpótól minket.

05

E-bike tour

Ez az egyedülálló E-bike hegyi túra a Zelengora hegy déli bejáratától - a Cemerno-hegységtől - indul. Čemerno egyedülálló, festői szépségű terület, amely nevét a vidék kemény teleinek kegyetlenségéről kapta.

06

Tereplovaglás

Terepen lovagolhatsz a Sutjeska Nemzeti Parkban. A legszebb részeket járjuk be lovon.

Jellemzők:

A Balkán Colorádója

Evezz a világ második legmélyebb kanyonjában, a Tara-kanyonban. Quadozz a Drina folyó által vájt völgyeiben és hegyeiben, ahol betekinthetsz a hegyvidéki nomádok életébe.

Túrázhatsz, fotózhatsz Európa egyetlen őserdejében egészen a Trnovačko tengerszemig.

Ha nem elég a vizes élményből, canyoningolhatsz a Hrčavka folyó által alkotott szurdokban, amely a legutolsó felfedezett kanyonok között szerepel Európában. Választhatod a Nevidio kanyont is canyoningolás helyszínéül. Az élmény mindkettőben szuper.

A vendéglátóink igazi balkán konyha házias ételeivel várnak minket.

Ha igazán friss levegőre vágysz és a tavasz hűs lehelletét szeretnéd érezni a bőrödön, most itt az alkalom!

Gyere velünk, hogy megismerd kontinensünk egyik legvonzóbb célpontját, Európa legmélyebb kanyonját és egyik utolsó őserdejét!

Az első rafting túráig Ennyit kell aludni:

Nap
Óra
Perc
Másodperc

kapcsolat

További érdekességek

Scroll to Top