Magánszállás
Apartman
Aparthotel
Dizájn hotel

Szlovénia

[booking_product_helper shortname="airbnb keresőmező"]
Video by Taryn Elliott from Pexels

Egyszerű lépések a foglaláshoz!

Szűkítsd a találatokat szűréssel

Szabd személyre a keresésedet a szűrők segítségével – például az árkategóriára vagy a medencére vonatkozóan –, így pontosan az jelenik meg, amit keresel.

Merülj el a részletekben

Nézd meg a képeket, majd olvasd el a többi vendég által a korábbi foglalásokról írt véleményeket, hogy megtudd, mire számíthatsz élőben.

Foglalj stresszmentesen

Az adataidat biztonságosan tárolják a globális biztonsági alapelveket követve.

Érkezz meg, és érezd jól magad!

A szállás tulajdonosa csak egy üzenetnyire van, ha bármilyen kérdésed van. Helyi tippeket és tanácsokat is tud majd adni.

Hello Szlovénia

Az Alpok lábánál elterülő  kis ékszerdoboz, ahol nem csupán festői tájakkal, hanem gyönyörű településekkel is találkozhatsz.

Coming soon...

Coming soon...

találd meg álmaid szállását!

Image by Free-Photos from Pixabay

Tudod már hova utazol?

Válaszd ki az úti célt és az utazás dátumát, majd hagyd, hogy a kereső csupán pillanatok alatt összehasonlítsa a különböző szállásfoglalási oldalak ajánlatait a számodra.

Hogyan foglaljak?

 Az oldalon feltüntetett árak különböző szállodák honlapjáról és online foglalási oldalakról származnak. A tényleges foglalás csak az adott szállásfoglalási oldalon (ami az oldalunkhoz van linkelve) történik meg.

Tapasztald meg az általunk kínált előnyöket. Írd be az úticélt, válaszd ki a dátumokat és a vendégek számát, majd nyomd meg a “Keresés” gombot!

[booking_product_helper shortname="hotel kereső"]

Image by Free-Photos from Pixabay

Aktuális

Top 10 + 1 budapesti boutique hotel "fővárosbakiruccanóknak"

A boutique hotel jelenség valamikor az 1980-as években kezdődött – New Yorkban, San Franciscóban és Londonban nyíltak meg az első ilyen jellegű szállodák. A fő ismertetőjegye, hogy különleges stílusban vannak berendezve a szobák; ez jelentheti azt, hogy minden szoba egyedi dizájnú, de jelentheti azt is, hogy tematikusan vannak berendezve. Egy boutique hotelben a különleges enteriőr mindig az élmény részét képezi! Most megmutatjuk, hol találjuk a “legbutikosabb” hoteleket Budapesten!

 

E-Magazin

Scroll to Top