Légitársaság
Iroda
Foglalási rendszer

Utazol valahova?

találd meg a legolcsóbb repjegyet!

Image by andreas160578 from Pixabay

Tudod már hova utazol?

Válaszd ki az úti célt és az utazás dátumát, majd hagyd, hogy a kereső csupán pillanatok alatt összehasonlítsa a különböző légitársaságok ajánlatait a számodra.

Hogyan foglaljak?

 Az oldalon feltüntetett árak különböző légitársaságok, gyűjtőoldalak  és online foglalási oldalakról származnak. A tényleges foglalás csak az adott foglalási oldalon (ami az oldalunkhoz van linkelve) történik meg.

Tapasztalja meg az általunk kínált előnyöket. Írja be az úticélt, válassza ki a dátumokat és a vendégek számát, majd nyomja meg a “Keresés” gombot!

Image by Jan Vašek from Pixabay

TOP úticélok budapestről

Aktuális

Top 10 Város / Lonely Planet 2020

A legjobb városok versenyében az ausztriai Salzburg nyerte el az első helyet. Ez egy fontos év lesz Salzburgnak, hiszen 100. évfordulóját ünnepli a nemzetközileg elismert zenei és dráma fesztiválja.

Aktuális

Top 10 vidéki wellness hotel Magyarországon

Ezek a vidéki wellness hotelek 2020-ban nem maradhatnak ki a programjaitok közül! Rendhagyó szolgáltatások, különleges testkezelések és szédítően izgalmas élménymedencék várnak arra, hogy fejest ugorjatok az élménybe! Készen álltok egy kis kikapcsolódásra? Mutatjuk, hol foglaljatok szállást! 

E - MAGAZIN

Scroll to Top