Hotel
Apartman
Luxus Villa
Hegyvidéki ház

Ausztria

[booking_product_helper shortname="airbnb keresőmező"]
Roni Alfasi fotója a Pexels oldaláról

Egyszerű lépések a foglaláshoz!

Szűkítsd a találatokat szűréssel

Szabd személyre a keresésedet a szűrők segítségével – például az árkategóriára vagy a medencére vonatkozóan –, így pontosan az jelenik meg, amit keresel.

Merülj el a részletekben

Nézd meg a képeket, majd olvasd el a többi vendég által a korábbi foglalásokról írt véleményeket, hogy megtudd, mire számíthatsz élőben.

Foglalj stresszmentesen

Az adataidat biztonságosan tárolják a globális biztonsági alapelveket követve.

Érkezz meg, és érezd jól magad!

A szállás tulajdonosa csak egy üzenetnyire van, ha bármilyen kérdésed van. Helyi tippeket és tanácsokat is tud majd adni.

Hello Ausztria

Ausztria képeslapra illő tájairól ódákat lehetne zengeni. Akár a határ közelében maradna az ember, akár az alpesi tájak nyugalmára vágyik, vagy gyönyörű tavakat szeretne megnézni Ausztria kiváló választás.

Aktuális

Top 10 + 1 budapesti boutique hotel "fővárosbakiruccanóknak"

A boutique hotel jelenség valamikor az 1980-as években kezdődött – New Yorkban, San Franciscóban és Londonban nyíltak meg az első ilyen jellegű szállodák. A fő ismertetőjegye, hogy különleges stílusban vannak berendezve a szobák; ez jelentheti azt, hogy minden szoba egyedi dizájnú, de jelentheti azt is, hogy tematikusan vannak berendezve. Egy boutique hotelben a különleges enteriőr mindig az élmény részét képezi! Most megmutatjuk, hol találjuk a “legbutikosabb” hoteleket Budapesten!

 

találd meg álmaid szállását!

Image by Free-Photos from Pixabay

Tudod már hova utazol?

Válaszd ki az úti célt és az utazás dátumát, majd hagyd, hogy a kereső csupán pillanatok alatt összehasonlítsa a különböző szállásfoglalási oldalak ajánlatait a számodra.

Hogyan foglaljak?

 Az oldalon feltüntetett árak különböző szállodák honlapjáról és online foglalási oldalakról származnak. A tényleges foglalás csak az adott szállásfoglalási oldalon (ami az oldalunkhoz van linkelve) történik meg.

Hotelt, kúriát, borhotelt keresel?

Tapasztald meg az általunk kínált előnyöket. Írd be az úticélt, válaszd ki a dátumokat és a vendégek számát, majd nyomd meg a “Keresés” gombot!

[booking_product_helper shortname="hotel kereső"]

Image by Free-Photos from Pixabay

E-Magazin

Scroll to Top