Hotel
Apartman
Luxus Villa
Hegyvidéki ház

MONTENEGRÓ

[booking_product_helper shortname="airbnb keresőmező"]
Video by Taryn Elliott from Pexels

Egyszerű lépések a foglaláshoz!

Szűkítsd a találatokat szűréssel

Szabd személyre a keresésedet a szűrők segítségével – például az árkategóriára vagy a medencére vonatkozóan –, így pontosan az jelenik meg, amit keresel.

Merülj el a részletekben

Nézd meg a képeket, majd olvasd el a többi vendég által a korábbi foglalásokról írt véleményeket, hogy megtudd, mire számíthatsz élőben.

Foglalj stresszmentesen

Az adataidat biztonságosan tárolják a globális biztonsági alapelveket követve.

Érkezz meg, és érezd jól magad!

A szállás tulajdonosa csak egy üzenetnyire van, ha bármilyen kérdésed van. Helyi tippeket és tanácsokat is tud majd adni.

Hello Montenegró

Montenegró természeti ékszerdoboz, ahol minden egy helyen megtalálható

találd meg álmaid szállását!

Image by Free-Photos from Pixabay

Tudod már hova utazol?

Válaszd ki az úti célt és az utazás dátumát, majd hagyd, hogy a kereső csupán pillanatok alatt összehasonlítsa a különböző szállásfoglalási oldalak ajánlatait a számodra.

Hogyan foglaljak?

 Az oldalon feltüntetett árak különböző szállodák honlapjáról és online foglalási oldalakról származnak. A tényleges foglalás csak az adott szállásfoglalási oldalon (ami az oldalunkhoz van linkelve) történik meg.

Hasonlítson össze szállásárakat, hogy kedvező ajánlatot találjon.

Egyszerűen csak válassza ki az úti célt és az utazás dátumát, majd hagyja, hogy a kereső csupán pillanatok alatt összehasonlítsa a különböző szállásfoglalási oldalak ajánlatait az Ön számára.

AKTUÁLIS! 2020. június 1-től magyar állampolgárok karanténkötelezettség nélkül beutazhatnak közúton Montenegróba. Részletekről bővebben olvashat ITT!

Tapasztald meg az általunk kínált előnyöket. Írd be az úticélt, válaszd ki a dátumokat és a vendégek számát, majd nyomd meg a “Keresés” gombot!

[booking_product_helper shortname="hotel kereső"]

Image by Free-Photos from Pixabay

TENGERPART

Aktuális

Top 13+1 saját parttal rendelkező szállás a kotori-öbölben

Montenegró természeti ékszerdoboz, ahol minden egy helyen megtalálható. Apró országában koncentrálódik a mediterrán tájak és városok összes szépsége. Zafír színű tengerével nem tudunk betelni. Tengerpartja 293 km hosszú, fjordszerű öblökkel csipkézett, 117 strand közül válogathat itt az utazó. A Kotori – öböl festői szépsége életre szóló élmény, partján olyan ékszerdoboz városkák sorakoznak, mint Herceg Novi, Risan, Perast, Kotor és Tivat. Mutatjuk a legjobb helyen lévő tengerparti szállásokat a Kotori-öbölben!

Aktuális

Top 17 vadregényes szállás Montenegró hegyei között

A masszív hegyek és kanyonok kirándulásra csábítanak. Itt találjuk Európa egyik utolsó érintetlen őserdejét és legmélyebb kanyonját, ami már önmagában izgalmasnak hangzik. A hegyek és a tenger lenyűgöző kontrasztot kölcsönöznek az ország tájképének. Most megmutatjuk, hol találjuk a legautentikusabb hegyvidéki szállásokat!

 

Aktuális

Top 10 + 1 csúcs szálloda Montenegróban

Te is azoknak a táborát gyarapítod, akik számára a tengerparti nyaralás jelenti az igazi szabadságot?A tengerparti nyaralást nem lehet megunni. Az óceán zúgása, a hullámok és az ár-apály végtelen váltakozása, a napfény csillogása a tengeren.  Most megmutatjuk, hol találjuk a legsikkesebb montenegrói szállodákat!

 

E-Magazin

Scroll to Top