Aktuális

Top 7 + 1 gyerekbarát szálloda Magyarországon

Próbált már gyermekeivel együtt elutazni? Nincs is jobb dolog egy őszi, hűvös hétvégén, mint egy pihentető wellness-szállodában lazítani. A wellness hotelek közül talán a kisgyerekes családoknak a legnehezebb választani, hiszen alaposan utánajárást és körültekintést igényel kisgyerek vagy baba esetében egy otthontól távol töltött hétvége. Mutatunk néhány olyan szuper helyet, ahol a különböző programoknak hála a gyerekek is jól érezik magukat és a szülők is pihenhetnek.

Aktuális

Top 7 +1 kutyabarát szállás Magyarországon

Amikor nyaralásra kerül a sor, nem minden gazdi tudja otthon hagyni a kutyáját, míg mások az utazás ideje alatt sem szívesen mondanak le kedvencük társaságáról. Van egy jó hírünk, nem is kell lemondanunk házi kedvencünkről. Mi is szívesen visszük magyar vizslánkat magunkkal. Mutatunk egy sor gyönyörű szállást az egyszerű és barátságos családi panzióktól a négycsillagos, elegáns hotelekig, ahol együtt tölthetitek a pihenés idejét.

Aktuális

Top 10 vidéki wellness hotel Magyarországon

Ezek a vidéki wellness hotelek 2020-ban nem maradhatnak ki a programjaitok közül! Rendhagyó szolgáltatások, különleges testkezelések és szédítően izgalmas élménymedencék várnak arra, hogy fejest ugorjatok az élménybe! Készen álltok egy kis kikapcsolódásra? Mutatjuk, hol foglaljatok szállást! 

Aktuális

Top 10 + 1 budapesti boutique hotel "fővárosbakiruccanóknak"

A boutique hotel jelenség valamikor az 1980-as években kezdődött – New Yorkban, San Franciscóban és Londonban nyíltak meg az első ilyen jellegű szállodák. A fő ismertetőjegye, hogy különleges stílusban vannak berendezve a szobák; ez jelentheti azt, hogy minden szoba egyedi dizájnú, de jelentheti azt is, hogy tematikusan vannak berendezve. Egy boutique hotelben a különleges enteriőr mindig az élmény részét képezi! Most megmutatjuk, hol találjuk a “legbutikosabb” hoteleket Budapesten!

 

Aktuális

Bakancslistát kihagyhatatlan dolgokból készít az ember. Olyasmikből, amiket még feltétlenül meg akar tenni, vagy amiket még feltétlenül látnia kell. Magyarországon számtalan olyan hely van, amit vétek lenne nem megnézni. Ezek a szállodák méltán büszkék arra, hogy megkapták a KidsOasis minősítést, hiszen folyamatosan teljesítik a családbarát feltételrendszer követelményeit. Mutatjuk a legmenőbb  szállásokat! Barangoljatok Itthon!

Bővebben ITT olvashattok a szállásokról!

Aktuális

Top 9 csúcs vinotel "Itthonborozóknak"

A hazai borászatokhoz tartozó legszebb szálláshelyek, a hipermodern minimál dizájntól a kastélyszállóig.  Akár eleganciára vágyik az ember, akár meghitt nyugalomra, a borhotelek között biztosan találni fog az igényeinek megfelelőt. Most megmutatjuk, hol találjuk a legcsúcsabb borhoteleket itthon!

 

Aktuális

Top 9 gyerekbarát wellness szálloda "itthonlazulóknak"

Próbált már gyermekeivel együtt elutazni? Akkor tudja, hogy milyen nagy kihívás mindegyik korosztály igényeit egyszerre kielégíteni. A gyerekek folyamatosan mozgásban lennének, mi felnőttek pedig legalább néhány órára teljesen átadnánk magunkat a csendes pihenésnek. A legtöbb hotel KidsOasis  családbarát minősítéssel rendelkezik.  Most megmutatjuk, hol találjuk a legjobb családbarát hoteleket Magyarországon!

 

Scroll to Top