Report Abuse

csillagkabinok-12

Csillagkabinok / Viszák

Egy különleges szálláshely, ami távol tart a mindennapoktól, lassulásra ösztönöz és a szabadság megtalálására a természetben, az Őrség varázslatos világában.
A három egyedi kabinház egy tökéletesen tiszta levegőjű helyen, Viszák nevű falucska kieső részén rejtőzik. A 6.000 m2-es birtok egy fákkal körül ölelt zöld sziget. Kapcsolódj ehhez Te is, itt a helyed a csillagok alatt!
A kabinok teljesen újak, első ránézésre három ugyanolyan házikót látsz, de valójában más stílusviláguk van belülről. Leginkább színük alapján lehet megkülönböztetni: a természet ihlette zöld, a vörös bolygóra emlékeztető vörös és a bohém sárga.

A SZÁLLÁSHELY KAPACITÁSA: 3 faház, 6 férőhely / 2+2+2 fő

LÁTNIVALÓK A KÖRNYÉKEN

  • ✔️Szaknyér, Őrségi Patakparti Alpaka Farm
  • ✔️Pankaszi szoknyás harangláb, Pankasz
  • ✔️Bárkás-tó, Őriszentpéter

TIPP:

Rengeteg tanösvény van errefelé. Szalafőn az Őrségi Ízek Portájára érdemes betérni. Csodás az egész vidék, pár nap alatt bejárható és minden kincse fellelhető egy aránylag kis területen. Skanzen, Veleméri templom ...Őriszentpéter környéken számtalan program van, ilyen például a Szalafő- Pityerszer falumúzeum, a Magyarszombatfán lévő fazekasműhelyek is. Szerdán termelői piac van, ahol őrségi finomságok vásárolhatóak.

Location

Elérhetőség

Cím
9932 Viszák, Fő út hrsz 263
Scroll to Top