Report Abuse

Cserszegi Kockák Cserszegtomaj

Cserszegi Kockák Cserszegtomaj – Hegyvidéki

A Cserszegi Kockák egy luxus szálláshely a Balaton-felvidéki Nemzeti Park ölén, amely Keszthely városa felett helyezkedik el csendes, nyugodt környezetben.
Házaikkal a Balaton egy egészen új arcát fedezhetitek fel. Minden házat más tematika mentén álmodtak meg, hogy mindenki megtalálhassa a stílusához leginkább illő Kockát. Boros, Aktív, Erdei, Natúr, Balatonos témakörben készítettük el őket, kimondottan párok részére. A Kockák modern luxus kivitelben várják a pihenni vágyókat, akik szeretnék átélni a Spa fürdőszoba kényeztetését vagy a teraszon elhelyezett, gyönyörű panorámás privát jacuzzi élvezetét vagy éppen az infraszauna melegét.

Fogyasszátok el a breakfastbox-ban érkező reggelit a teraszon, amit cserszegtomaji és helyi termelők különlegességeiből állítottak össze nektek. Mindegyik apartmanból lehetőségetek lesz csodálni a gyönyörű panorámát, mely a Zalai dombság végtelenjét, egyes házak pedig a Keszthelyi-öböl nyugalmát mutatják be, de még olyan házaik is akadnak amelyek a lombkoronák szintjein helyezkednek el, ám ezekből is meseszép a kilátás.

A VENDÉGHÁZ KAPACITÁSA: 1 ház 2 FŐ

LÁTNIVALÓK A KÖRNYÉKEN:

TIPP:
A falvak felett a természet közelében álló luxusszálláson pihenhettek meg, miután bejártátok a környék eldugott kis falvait, az erdőt, a hegyeket, a szőlőket, borászatokat és éttermeket, vagy épp egész nap úszkáltatok a szomszédos Hévízi tóban vagy éppen a 3,5 km-re lévő Balatonban. A hőlégballonozás miatt is választhatjátok Cserszegtomajt, ami elmondhatatlan nagy élmény. A retro piacokon, balatoni - és termálstrandokon át egészen a sümegi várig rengeteg élmény található néhány kilométeres körzeten belül. Családoknak, gyerekekkel, kutyákkal ideális.

Location

Elérhetőség

Cím
Toronyalja köz 6., V. körzet, Cserszegtomaj, Keszthelyi járás, Zala vármegye, Nyugat-Dunántúl, Dunántúl, 8372, Magyarország
Scroll to Top