Hotel
Apartman
Luxus Villa
Kemping

HORVÁTORSZÁG

[booking_product_helper shortname="airbnb keresőmező"]

Hello Horvátország

Egyedi Szállások

Szereted Horvátországot, az Adriai tenger partját? Szívesen visszamennél, állandóan ott lennél? Horvátország, az ezer sziget és gyönyörű tengerpart országa a kontinentális, hegyvidéki és mediterrán éghajlat kereszteződésében található. Különleges egyedi, ízléses szállásokat gyűjtöttünk össze Neked, akár pároddal mennél, akár barátokkal!

Aktuális

Top 10 beach house Horvátországban

Évek óta van egy bakancslistás nyaralós kép a fejünkben: egy nyaraló Horvátországban, pár lépésre a tengertől! Kiülsz a teraszra a reggeli kávéddal és a nap kellemesen melegíti az arcod. Nem hallasz mást, csak a tenger morajlását és néha egy egy arra tévedő sirály hangját. Kicsit eltávolodunk a tömegektől, elvonulunk eldugott, kevésbé ismert nyaralóhelyekre. Összegyűjtöttünk nektek olyan nyaralót, amelyek alig pár méterre a tengertől, teljes nyugalomban várják, hogy megérkezz. Mindenkire vár valahol egy Beach House!

 

Aktuális

Top 10 luxus villa baráti társaságnak Horvátországban

Ébredjen lélegzetelállító luxuskörülmények között egy csodálatos villában. A nyaralás ezen formája csak alig drágább egy hagyományos társasutazásnál, ha pedig nagy társasággal kelünk útra, még olcsóbban is kijöhetünk. Az élmény viszont egyedülálló. Mutatjuk a legjobb  tengerparti menő villákat minimum 10 fő részére!

Aktuális

Top 10 legjobb család-barát kemping Horvátországban

A végtelen kék és kristálytiszta tenger, a csillogó napsugarak csábítanak a pihentető nyaralásra. Ebben az időszakban mindenki vágyik az éves szabadságára. Készen álltok egy kis csobbanásra? Mutatjuk a legjobb család-barát tengerparti kempingeket!

Aktuális

Top 10 különleges szállás Horvátországban

Látnál valami igazán csodálatosat? Akkor ezek a lehetőségek egész biztosan magukkal ragadnak, hiszen ezekenél természetközelibb élményeket aligha tudunk elképzelni. Add át magad a mindenségnek, kapcsolj ki és töltődj fel egy ilyen varázslatos, ám ízig-vérig valódi helyen, hogy aztán örökre a szívedbe és az emlékezetedbe zárd a nagy utazást! Indulj útnak, és fedezz fel még szinte érintetlen, páratlan szépségű helyeket a szomszédban!

 

E-Magazin

találd meg álmaid szállását!

Image by Free-Photos from Pixabay

Tudod már hova utazol?

Válaszd ki az úti célt és az utazás dátumát, majd hagyd, hogy a kereső csupán pillanatok alatt összehasonlítsa a különböző szállásfoglalási oldalak ajánlatait a számodra.

Hogyan foglaljak?

 Az oldalon feltüntetett árak különböző szállodák honlapjáról és online foglalási oldalakról származnak. A tényleges foglalás csak az adott szállásfoglalási oldalon (ami az oldalunkhoz van linkelve) történik meg.

Tapasztalja meg az általunk kínált előnyöket. Írja be az úticélt, válassza ki a dátumokat és a vendégek számát, majd nyomja meg a “Keresés” gombot!

[booking_product_helper shortname="airbnb keresőmező"]

Image by Free-Photos from Pixabay

Hova utazok legközelebb?

Scroll to Top