Találj rá az igazi kalandra

Szervezd meg saját utazásod otthonról kényelmesen! Megtalálsz mindent egy helyen: szállás foglalás, autóbérlés, transzfer rendelés, belépő jegyek, city card-ok és még sok más…

Transzferek a világ 102 országának repülőtereiről és szálláshelyeiről. Ingyenes lemondás vagy módosítás. Bármilyen férőhellyel rendelhető autó, a két férőhelyes Micro-tól a 19 férőhelyes autóbuszig.

Image by Free-Photos from Pixabay

Foglald le online  belépődet, legyen az Párizsban, Barcelona-ban vagy New York-ban és kíméld meg magadat a sorban állástól!

Image by yen park from Pixabay

Keresse meg, hasonlítsa össze és spóroljon akár 70%-ot!
Több mint 2 000 000 autó bérleti ajánlatait nyújtva több mint 150 országban segítünk megtalálni a testhezálló autót a megfelelő helyen, a legjobb áron.

Foglalja le utazását, és könnyedén eljuthat úti céljához! Keressen ajánlatokat a legjobb vonat-, busz-, repülési és kompszolgáltatók közül!

Image by StockSnap from Pixabay

Fedezze fel a világ nagyvárosát a Big Bus Tours segítségével!
Big Bus Tours a nyitott tetejű városnéző buszok legnagyobb üzemeltetője a világon. Négy kontinens 23 városában kínál városnéző túrákat. A Big Bus Tours ahol csak lehet, igyekszik ingyenes szolgáltatásokkal gazdagítani a látogatók városnézési élményét.

Image by Manfred von Kannen from Pixabay

A kártya, ami mindent magában foglal. A kártyák jellemzően 24 órás, 48 órás 72 órás időtartamra szólnak. Ingyenes tömegközlekedés és a főbb múzeumokba szóló díjtalan belépés. Részt vehetünk városnéző túrákon, különböző kedvezményeket biztosít számos rendezvény és kiállítás árából is, valamint olcsóbban fogyaszthatunk a megjelölt éttermekben, vásárolhatunk bizonyos üzletekben. Kiváltásakor kapunk hozzá térképet és a látnivalókról szóló kiadványt is.

Image by SplitShire from Pixabay

SZÁLLÁS FOGLALÁS 100%
REPJEGY 100%
TRANSZFER 100%
JÓ PROGRAMOK 100%

Keress OLCSÓ REPJEGYET a lenti keresőben!

Scroll to Top