Az ország legkülönlegesebb és egyik legszebb szállodája Felsőtárkány határában, Egertől alig tíz kilométerre, a Bükkerdő lankáin épült a falu határában, de gyakorlatilag teljesen elszigetelt, erdővel körülhatárolt területen. A környéken sok a látnivaló, így megéri kimozdulni is a szállodából.

Ide nekem Afrikát!

Az udvarra behajtva, tátva marad a szánk a látványtól, hiszen egy gondozott park és egy fantasztikus épületkomplexum fogadja a vendégeket. Már az első lépésnél, ahogy beérünk a szállodába Afrika varázslatos színvilága, hangulata, motívumai tárulnak elénk.

 Különlegessége, hogy Közép-Európa első szállodája, amely Fekete-Afrika hangulatát varázsolja körénk. A Bambara Hotel 4 hektáros erdős területen, 66 szobával, 300 fős konferenciaközponttal, két szinten közel 1000 m2 wellness és beauty részleggel várja a az érdeklődőket.

Wellness & Spa

Aki nem szeretne kimozdulni a szállodából, annak sem lehet egy szava sem: wellness részleg, bár, étterem, 2 játszóház, billiárd terem és hatalmas kert szolgál a vendégek szórakoztatására.

A Bambara Spa egy dogon törzsi faluba kalauzolja el vendégeit. A belső térben található barlangfürdő a sejtelmes fényeivel egy misztikus világba varázsolja el a vendégeket.

A tetőszinten kapott helyett a gyermekmentes Száhel wellness, ahol az erdőre néző pihenő, a panoráma szauna, a szabadtéri pezsgőfürdő remek lehetőséget nyújt a teljes kikapcsolódásra a párban érkezőknek.

A tengerparti hangulatot kölcsönző Mali Beachen folytatódik az izgalmas, kültéri vízi birodalom. A háromszintes, teraszos kialakítású kültéri élménymedencékben az erdő közepén élvezhetjük a Bükk természetes atmoszféráját.

Családosan vagy Párban?

Ez a hotel az, ahol messzemenőkig gondoltak a családosokra és a gyerekekre, az egészen apró gyermektől a legnagyobbig mindenki talál itt magának szórakozást.

A párban érkező vendégek sem szorulnak háttérbe, ugyanis a hotel leleményessége végeláthatatlan, ami nagyon tetszett, hogy egy óriási éttermi részén például van egy elzárt rész, az csak pároknak. Ezáltal a két célcsoport egyáltalán nem zavarja egymás kikapcsolódását.

Élmények

A szálloda erdei területe megújult. A fák rejtekében található Bükki Rejtélyparkunkban épült Labirintusváros bejáratánál található Majomudvar megtelt élettel, ahol már a törpe kenguruk (Benett-kenguruk) életét követheti minden nap a gyerkőcök.

Szálloda „személyzetének” legbohókásabb tagja a Bambara szurikáta család, akik a belső átriumos „szurikáta udvar” lakói. A vendégeket a nap 24 órájában szórakoztatják és korosztályuktól függetlenül csalnak mosolyt az arcukra.

Kirándulás a környéken

A Bambara Hotel egyedülálló, festői szépségű fekvése, valamint Eger közelsége számos programlehetőséget nyújt mindenkinek. Legkedveltebb szabadidős kikapcsolódás a 4 hektáros erdő aljában, a főbejárattól 600 méterre található a kisvasút, ami a Bükk fennsík ismert kiránduló helyeire viszi a vendégeket illetve a 700 méterre elérhető az erdei forrásból táplálkozó két tavacska, amely kedvelt kirándulóhely.

Scroll to Top