Report Abuse

Templomvölgy Resort Mátrakeresztes_1

Templomvölgy Resort Mátrakeresztes

🌿 Templomvölgy Resort Mátrakeresztes – Menedék a természetben 🌿

Ha igazi békére és harmóniára vágysz, a Templomvölgy Resort Mátrakeresztes az ideális választás. Ez a varázslatos resort a Mátra szívében, gyönyörű természeti környezetben helyezkedik el, ahol tökéletesen elvonulhatsz a világ zajától, és feltöltődhetsz a csend és nyugalom ölelésében.

Év Szállása 2015 – Szakmai Díj Apartman Kategória/ Rusztikus I.

A Templomvölgy Resort 110 éve vadászlaknak épült, majd 55 évig templomként szolgált. Most egy impozáns kis szálloda két patak között az erdőbe ékelődve. Történetük 2004-ben kezdődött, amikor Hipszki Család megvásárolta az akkoriban katolikus templomként működő kőépületet. A Templom-völgy, melynek bejáratánál három patak találkozik, szerelem volt első látásra… Az eredetileg vadászlaknak épült ház, melyet a Szohner Család építtetett a Tóréti és Szélbükk patakok találkozásánál. Gyönyörű környezet, nyugalom, impozáns külső és igényes belső terek, magas színvonal, családias kiszolgálás, finom ételek és italok. Hangulatos beszélgetésekhez, romantikus vacsorához és finom borok elfogyasztásához a 100 éves kőboltíves kis pince biztosít helyet. Vadász vendégeink részére az előírásoknak megfelelő fegyverszekrények kerültek kialakításra. A kényelmes pihenést patak parti pihenő terasz, grill terasz, játszótér is szolgálja. A Mátra mesés panorámája az egykori templom torony felső szintjén kialakított kilátó galériából tea és kávé mellől élvezhető.
A csendes sétára vágyó vendég néhány lépés után a csodálatos szálerdőben találja magát.

Miért válaszd a Templomvölgy Resortot?

  • Mesés elhelyezkedés: A hotel egy csodálatos völgyben található, körülvéve erdőkkel és hegyekkel, ahol minden évszakban új arcát mutatja a természet.
  • Különleges élmény: A resort szobái természetközeli dizájnnal, otthonos, meleg hangulattal és modern kényelmi megoldásokkal várnak, hogy minden percet élvezhess.
  • Wellness és relaxáció: Pihenj meg a wellness részlegünkben, ahol szaunák, jacuzzik és pihentető kezelések várnak, hogy teljesen feltöltődj.
  • Kaland és kikapcsolódás: A környék bővelkedik túraútvonalakban, patakparti sétákban és kalandos hegyi programokban, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódást.

Legyen szó egy csendes hétvégéről vagy aktív kikapcsolódásról, a Templomvölgy Resort garantálja, hogy megtapasztald a természet nyugalmát és a hegyek varázsát. 🌲✨

Location

Elérhetőség

Cím
Mátrakeresztes, Tóthegyes út 54., Magyarország
Scroll to Top