Report Abuse

Slowood Cabins_8

Slowood Cabins Balatonszepezd

🌿 Fedezd fel a Slowood Cabin varázsát Balatonszepezden! 🌿

Ha igazi elvonulásra vágysz a természet lágy ölelésében, akkor a Slowood Cabin tökéletes választás számodra! 🏡 Ez a lenyűgöző faház a Balaton északi partján, Balatonszepezden található, ahol a minimalizmus és a természet közelsége harmonikus egységet alkot. Napokat el lehet tölteni a kabinkákban pihenve, a jakuzziban madárcsicsergést hallgatva vagy a kedvenc könyveddel a teraszon kávézva. De ha a Sloowood falain kívülre lépve a környék más izgalmait is felfedeznéd, a Káli-medence, a Badacsony és a Balaton északi partja számtalan kalanddal és csodával vár.

A Slowood Cabin a természetközeli, fenntartható életmódot képviseli. A faház letisztult dizájnnal, természetes anyagokkal és modern kényelmi megoldásokkal rendelkezik, amelyek segítenek igazán lelassítani és feltöltődni. 🌲✨

Mi vár rád?

  • Gyönyörű panoráma az erdőre és a Balaton közelsége
  • Privát elvonulás egy csendes, nyugodt környezetben
  • Fenntarthatóság: természetes anyagok és környezettudatos megoldások
  • Luxus kényelem: modern berendezés, kültéri fürdődézsa, tágas terasz

Tökéletes választás pároknak, barátoknak vagy bárkinek, aki szeretne egy kicsit lelassítani és élvezni a természet szépségeit. Indulj el egy új kalandra, gyalog vagy biciklin ülve, közvetlenül a Slowood Cabins kapujából! A Balaton-felvidék gyönyörű dombjai és rejtett ösvényei csak téged várnak! A környék számos lehetőséget kínál az aktív kikapcsolódásra.

TIPP:

A Balaton-felvidék egy igazi gasztronómiai paradicsom, számtalan egész évben nyitva tartó hellyel. Az éttermek és bisztrók itt olyan felejthetetlen kulináris élményt nyújtanak, hogy minden falat után újra és újra vissza akarsz majd térni.

🌊🍃

Foglalj most, és tapasztald meg a Slowood életérzést! 💚

Location

Elérhetőség

Cím
Tűzoltó utca 34, Balatonszepezd, Balatonfüredi járás, Veszprém vármegye, Közép-Dunántúl, Dunántúl, 8252, Magyarország
Scroll to Top