Report Abuse

Thermal Hotel Balance Lenti-5

Thermal Hotel Balance Lenti

🌿 Thermal Hotel Balance Lenti – Pihenés és Feltöltődés a Gyógyító Termálvizek Birodalmában 🌿

Tedd félre a mindennapi stresszt, és lépj be a nyugalom világába a Thermal Hotel Balance Lenti szállodában! A modern szálloda Lenti gyógyfürdőjének szomszédságában található, és exkluzív wellness-szolgáltatásokkal vár, ahol a termálvizek és a természet harmóniája teljes kikapcsolódást biztosít.

🌞 Modern elegancia és maximális kényelem: A szálloda letisztult, modern stílusban berendezett szobái minden igényt kielégítenek, ahol a természet közelségét is érezheted. A szobákból gyönyörű kilátás nyílik a környező zöld tájra, ami már önmagában is megnyugtató látványt nyújt. A Thermal Hotel Balance olyan élményt kínál, amely a modern kényelmet a természet csodáival ötvözi.

💧 Gyógyító termálvizek és wellness kényeztetés: A szálloda közvetlen átjárást biztosít a Lenti Termálfürdőbe és a Szent György Energiaparkba, ahol a termálvizek gyógyító ereje és a wellness részleg különleges szolgáltatásai várnak. Merülj el a gyógyvizes medencékben, élvezd a szaunavilágot vagy próbáld ki az egyedi energetikai kezeléseket, melyek a test és a lélek harmóniáját állítják helyre. A kültéri és beltéri medencék biztosítják a pihenés különböző formáit, bármely évszakban is látogatsz ide.

🎯 Programlehetőségek a környéken:

  • Lenti Termálfürdő és Energia Park: Fedezd fel a híres termálfürdőt, ahol gyógyvizek és különleges energetikai pontok várják a látogatókat, tökéletes helyszín a testi-lelki feltöltődéshez.
  • Kerékpározás és túrázás: A szálloda környéke kiváló túra- és kerékpárútvonalakat kínál, ahol felfedezheted a zalai dombvidék szépségeit.
  • Lenti Vár és történelmi felfedezések: Látogass el a környék történelmi helyszíneire, fedezd fel a Lenti várat és más helyi nevezetességeket.
  • Borkóstolás a zalai borvidéken: Kóstold meg a helyi borokat, és ismerd meg a zalai borvidék különleges ízeit.

💚 Tippünk:

Minden generáció megtalálja a számítását! Idősebbek számára a gyógyvíz és energiapark, a természet kedvelőinek a zalai dombságok és erdők (pl.: vétyemi ősbükkös), míg a kultúra és történelem szerelmeseinek az Őrség, Göcsej.

Az igazi nyugalomra vágyóknak pedig a Hetés nyújt maradandó emléket! Családok számára egyedi játékok (Óriások birodalma, gyerekjátszó és szabadtéri játszótér) biztosítja a felhőtlen kikapcsolódást!

Több egyedülálló látványossággal és programmal rendelkeznek, amelyek összeadódva valóban feledhetetlenné teszik a itt tartózkodást! Az ország leghosszabb erdei kisvasút vonala, a magyar „maginot-vonal”-nak is nevezett pákai bunkerek és a híres légópince, budafapusztai arborétum, az első kőolaj lelőhelyek emlékei, bivalyrezervátum, suttogó templom, az Őrség és még folytathatnánk…

Location

Elérhetőség

Cím
Táncsics Mihály utca, Lenti, Lenti járás, Zala vármegye, Nyugat-Dunántúl, Dunántúl, 8960, Magyarország
Scroll to Top