Report Abuse

Vidéki-Varázs-Vendégház-2

Vidéki Varázs Vendégház / Bogács

Csodálatos és megfogó vintage stílusú kis “ékszerdoboz” a Vidéki Varázs Vendégház, amelynek szó szerint érezni a varázsát.

🙂💙 Aki pihenni szeretne, de emellett szereti a természet adta szépségeket - a finom bort - és a vidéki ízvilágot mindenképp ajánlom számára 🙂 (éttermek, borpincék, természeti látványosságok - Bogács/ Noszvaj/ Eger/ . 2 perc sétára az országos hírű Termál gyógyfürdőtől és 6 percre a Bogácsi Pincéktől melyek finom borokkal és élő zenével várják az ide látogatókat.

A SZÁLLÁSHELY KAPACITÁSA: 4 apartman, 9 férőhely

LÁTNIVALÓK A KÖRNYÉKEN

✔️ Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő
✔️Pásti pincék
✔️De La Motte Kastély, Noszvaj

✔️Barlanglakások, Noszvaj

TIPP:

Ajánlom mindenkinek! Rengeteg a túrázási lehetőség: Attila kút, Katalin forrás és a kilátó. Finom borok és a Harmónia kávézó és cukrászda, ahol a legfinomabb süteményeket lehet enni, így bátran merem ajánlani. Ételek tekintetében, nekünk a Rozmaring étterem pizza kínálata ízlett, valamint a saját termelői piac pénteken (Patakparti piac vagy Zsenge piac ). A különböző meseutakat nagyon ajánlom, ezekkel bejárható a falu, és meglátogathatók a legérdekesebb látnivalók. Sok a köztéri kút. Közel a természet, a különleges bükkaljai természeti értékek a turistaútvonalakon elérhetők. Noszvaj környékén a kaptárkövek, a barlanglakások és a pincesorok gyerekekkel is érdekes és látványos programot kínálnak. Közel van a bogácsi és a mezőkövesdi termálfürdő is, ha az erdei kirándulásokat megszakítva vízközeli kikapcsolódást keresünk.

Location

Elérhetőség

Cím
3412 Bogács, Táncsics út 9 (Magyarország)
Scroll to Top