Report Abuse

Menedék. A szállás.

Menedék. A szállás. / Felsőtárkány

"Olyan, mintha hazaérkeznénk. A kandalló csak arra vár, hogy begyújtsuk, a jacuzzi nagyon kellemes, a törülközők, köntösök puhák és illatosak. Kell ennél több?" - ugye milyen jó ilyeneket olvasni a vendégkönyvben?

Itt megtalálod a számításodat ha csendre, pihenésre vágysz, szereted a kirándulást, túrázást, de a környék azoknak is kedvez akik mozgalmasabb programokra vágynak. A környéken rengeteg a látnivaló, strand, gyógyvizes fürdő, tófürdő, történelmi építmények, a híres egri borvidék kiváló borászatokkal és a környék gazdag programkínálattal várja az ide utazókat. A vendéglátók szíve benne van a házban és akkor elégedettek, ha Te is úgy mész haza tőlük. A szállás egyszerre nyugodt, mégis izgalmas, régi, mégis modern. Hibátlan és egyedi! Nagyon otthonos, kényelmes, tiszta és részletgazdag berendezés. A kert csodálatosan gondozott és szemet gyönyörködtető. Van lehetőség mindenre, pihenni, feltöltődni, sütögetni, jacuzzizni, kirándulni a környéken.

“Megélni a pillanatot. Elengedni a stresszt. Nézni a természetet. Elsétálni a csendbe. Dudolászni reggel. Élvezni az étel ízét. Kipihenni a fásultságot.”

A SZÁLLÁS KAPACITÁSA:  1 ház, 3 szoba, 6 férőhely

LÁTNIVALÓK A KÖRNYÉKEN

  • ✔️Felsőtárkányi Kisvasút, Felsőtárkány
  • ✔️Bükki Nemzeti Park Nyugati Kapu Látogató- és Oktatóközpont, Felsőtárkány
  • ✔️Vöröskő-forrás, Felsőtárkány
  • ✔️Felsőtárkányi Tájház, Felsőtárkány
  • ✔️Esztáz-kői-barlang, Felsőtárkány
  • ✔️Egeresvölgyi vadaspark, Felsőtárkány
  • ✔️Dínó Park tudomány- játék- és élő showk, Felsőtárkány
  • ✔️Kövesdi kilátó, Noszvaj
  • ✔️De La Motte Kastély, Noszvaj
  • ✔️Barlanglakások, Noszvaj

TIPP:
Túrázzunk Felsőtárkány környékén, kiránduljunk Szilvásváradon és nézzük meg Eger városát. A Millenniumi kilátóba mindenképpen érdemes ellátogatni. Felfelé a Panoptikum felől indul a turista út. Kicsit néhol meredek. Lefelé inkább az erdészeti úton érdemes jönni, nagyon szép a látvány, habár így kétszer olyan hosszú az út. A kisvasutat is érdemes kipróbálni, megnézni az Istállóskői barlangot, ahová vegyünk túra cipőt, mert sok meredek rész van. Lefelé inkább gyalog érdemes sétálni, aszfaltozott út van.

Gyerekeseknek: Szuper a kisvonat a Szalajka-völgyben, kellemes túrázási lehetőség gyerekekkel! Sok étterem is követi egymást, finom ételekkel. Rendes vonat közlekedik Szalajka-völgy-Eger között. Lovat kedvelő embereknek a lipicai lovakat is érdemes megnézni.Van egy idősebb férfi a völgyben, egy kis fabódéban pisztrángot süt. Az erdei vasút állomásával egy vonalban van a büféje. Azt a sült pisztrángot nem szabad kihagyni!

 

 

Location

Elérhetőség

Cím
3324 Felsőtárkány, Fő út 147.

Telefon

Telefon

E-mail

Social media

Social Info
Scroll to Top