Report Abuse

Kikapcsol-LAK / Bogács

Kikapcsol-lak Faház / Bogács

A Kikapcsol-LAK valóban egy egyedülálló rejtekhely, ahová, ha megérkezel, teljes testtel-lélekkel át adhatod magadat a jól megérdemelt lazításnak. A ház kifejezetten családosok számára kialakított, a környezettudatosságot előnyben részesítő, egyedi stílussal rendelkező magánszálláshely, ötvözete a természetes anyagoknak és a modern világ adta lehetőségeknek.

A SZÁLLÁSHELY KAPACITÁSA: 1 faház, 6 férőhely

LÁTNIVALÓK A KÖRNYÉKEN

✔️ Bogácsi Gyógy- és Strandfürdő
✔️Pásti pincék
✔️De La Motte Kastély, Noszvaj

✔️Barlanglakások, Noszvaj

TIPP:

Ajánlom mindenkinek! Rengeteg a túrázási lehetőség: Attila kút, Katalin forrás és a kilátó. Finom borok és a Harmónia kávézó és cukrászda, ahol a legfinomabb süteményeket lehet enni, így bátran merem ajánlani. Ételek tekintetében, nekünk a Rozmaring étterem pizza kínálata ízlett, valamint a saját termelői piac pénteken (Patakparti piac vagy Zsenge piac ). A különböző meseutakat nagyon ajánlom, ezekkel bejárható a falu, és meglátogathatók a legérdekesebb látnivalók. Sok a köztéri kút. Közel a természet, a különleges bükkaljai természeti értékek a turistaútvonalakon elérhetők. Noszvaj környékén a kaptárkövek, a barlanglakások és a pincesorok gyerekekkel is érdekes és látványos programot kínálnak. Közel van a bogácsi és a mezőkövesdi termálfürdő is, ha az erdei kirándulásokat megszakítva vízközeli kikapcsolódást keresünk.

 

Location

Elérhetőség

Cím
Hóvirág utca, Thermálbogács, Bogács, Mezőkövesdi járás, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye, Észak-Magyarország, Alföld és Észak, 3412, Magyarország
Scroll to Top