Report Abuse

Héthatár Wellness Tanya Pusztavacs-1

Héthatár Wellness Tanya-Vörösbegy / Pusztavacs

A medence, jacuzzi, szauna, kerti tó, óriás trambulin, erdei kötélpálya... Ugye jól hangzik? A vendégház a szántóföldek végén, egy hangulatos kis akácosban bújik meg. Nyugodt, relaxáló környezetben pihenheti ki a hétköznapokat családjával vagy barátaival együtt. Minek mennél wellness szállodába, ha itt minden csak a tiéd. Remek dolgok közül válogathatsz, nem szól rád senki, ha hangos vagy, és nem zavar senki, ha nyugalmat szeretnél. Kell ennél több?

A tulajdonosok igazán egyedi helyet akartak létrehozni, ezért neves magyar építészeket, tájépítészeket és iparművészeket kértek fel, hogy csináljanak neked valami igazán egyedülállót. Sikerült is és egy nagyon különleges luxus szálláshely született meg saját beltéri medencével, jacuzzival, szaunával. Hatalmas udvar és egy kis erdő tartozik a házhoz. Körülötte csak a végtelen szántóföldek vannak. Ellátás természetesen kérhető és a foglalt éjszakák száma minimum 2.

 

A SZÁLLÁS KAPACITÁSA: 4 szoba, 12 férőhely

LÁTNIVALÓK A KÖRNYÉKEN

  • ✔️ Pusztavacs, Magyarország középpontja
  • ✔️ Pusztavacs, Templomrom
  • ✔️ Felsőlajoson működő MagánZoo
  • ✔️ Ceglédi Aquacentrum Csúszdapark
  • ✔️ Kecskeméti Aquapark

Location

Elérhetőség

Cím
Héthatár Wellness Vendégház, 0146/55, 4607, Csetmajor, Pusztavacs, Dabasi járás, Pest megye, Közép-Magyarország, 2378, Magyarország
Scroll to Top