Report Abuse

Héthatár-vedégház-Gerle-1

Héthatár Wellness Tanya-Gerle / Pusztavacs

Csak Ti, a végtelen szántóföldek határán.

A Gerle házak egy 3,5 hektáros területen egy mesterséges tó környezetében kaptak helyet, egymástól megfelelő intimitást biztosító távolságban. El lehet bújni a városi forgatag elől egy kicsit és ejtőzni a jacuzziban akár órákon át egy pohár borral. A szállásadók mindenképpen meglepnek Titeket egy szerelmes menü vacsorával, amit a fedett teraszon meg is ehettek. Reggeli igény szerint kérhető, több étterem is vállal kiszállítást. A napsütötte teraszon napozhattok, vagy csobbanhattok a privát jacuzziban. Rendelkezésetekre áll a birtok többi szolgáltatása is. Használhatjátok kerti úszómedencét, illetve a 2023 elején elkészülő wellness házat is, belső jacuzzival és panoráma szaunával. Lehetőség van a wellness ház kizárólagos használatára is. A három Gerle ház közül, egyik teljesen kutyabarát. A környékbeli csodálatos erdők, és a végtelen szántóföldek varázslatos sétára hívják négylábú és kétlábú barátainkat.

A SZÁLLÁS KAPACITÁSA: 1 ház, 2 férőhely

LÁTNIVALÓK A KÖRNYÉKEN

  • ✔️ Pusztavacs, Magyarország középpontja
  • ✔️ Pusztavacs, Templomrom
  • ✔️ Felsőlajoson működő MagánZoo
  • ✔️ Ceglédi Aquacentrum Csúszdapark
  • ✔️ Kecskeméti Aquapark

TIPP:

A háztól 25 perc autóval a Felsőlajoson működő MagánZoo. Akár egész napos programot is tervezhettek a kis állatkertbe, ahol állatsimogatóval, bébi-állatbemutatóval, és látványetetéssel várnak Titeket. ~30 perc autóval a Ceglédi Aquacentrum Csúszdapark, és a Kecskeméti Aquapark. Számos fakultatív program közül is választhattok a masszázstól a quadozásig.

Location

Elérhetőség

Cím
Héthatár Wellness Vendégház, 0146/55, 4607, Csetmajor, Pusztavacs, Dabasi járás, Pest megye, Közép-Magyarország, 2378, Magyarország
Scroll to Top