Report Abuse

Fekete Rigó Noszvaj

Fekete Rigó / Noszvaj

Felnőttbarát szállás finn szaunával a nappaliban, télen-nyáron kellemesen meleg vizű kőriskáddal a teraszon és természetesen panorámával 🍂 A fekete ház lélegzetelállító látványt nyújt és így is tökéletesen simul bele környezetébe. Két fő elvonulásának ideális helyszíneként várja vendégeit. A ház egyik oldala egy óriási üvegfal, mely csodálatos panorámát tár elénk.

A SZÁLLÁSHELY KAPACITÁSA: 2 férőhely

LÁTNIVALÓK A KÖRNYÉKEN

  • ✔️ Noszvaj, Glamping Piknik
  • ✔️Noszvaj, 300 éves tölgy
  • ✔️De La Motte Kastély, Noszvaj
  • ✔️Barlanglakások, Noszvaj

TIPP:

Ajánlom mindenkinek! Rengeteg a túrázási lehetőség: Attila kút, Katalin forrás és a kilátó. Finom borok és a Harmónia kávézó és cukrászda, ahol a legfinomabb süteményeket lehet enni, így bátran merem ajánlani. Ételek tekintetében, nekünk a Rozmaring étterem pizza kínálata ízlett, valamint a saját termelői piac pénteken (Patakparti piac vagy Zsenge piac ). A különböző meseutakat nagyon ajánlom, ezekkel bejárható a falu, és meglátogathatók a legérdekesebb látnivalók. Sok a köztéri kút. Közel a természet, a különleges bükkaljai természeti értékek a turistaútvonalakon elérhetők. Noszvaj környékén a kaptárkövek, a barlanglakások és a pincesorok gyerekekkel is érdekes és látványos programot kínálnak. Közel van a bogácsi és a mezőkövesdi termálfürdő is, ha az erdei kirándulásokat megszakítva vízközeli kikapcsolódást keresünk.

Location

Elérhetőség

Cím
Tanösvény-tábla, Cseres utca, Noszvaj, Egri járás, Heves vármegye, Észak-Magyarország, Alföld és Észak, 3325, Magyarország
Scroll to Top