Report Abuse

Eged Cottage Eger

Eged Cottage / Eger

Természetközeli privát kabin, elsősorban két fő részére. Gyönyörű panorámával az Eged-hegyre, a szőlőültetvények között. A házhoz tartozik egy 1500 nm-es kert, melyben számtalan bio gyümölcsöt és termést találhattok minden évszakban. Noszvaj és Eger is 4 km-re található, túraútvonalak pár perc sétára elérhetőek, épp olyan könnyen, mint Magyarország legjobb pincészetei, vagy a híres termálfürdők.

A SZÁLLÁSHELY KAPACITÁSA: 2 férőhely

LÁTNIVALÓK A KÖRNYÉKEN

  • ✔️ Egri Vár, Eger
  • ✔️Szépasszonyvölgy, Eger
  • ✔️De La Motte Kastély, Noszvaj
  • ✔️Barlanglakások, Noszvaj

TIPP:

Ajánlom mindenkinek! Rengeteg a túrázási lehetőség: Eger látnivalóit és a környék nevezetességeit Eger központból kiindulva ajánlom meglátogatni 1-1 napon. Egerszalók és a Sódomb, gyógyfürdők, Török fürdő...stb. Szalajka völgy minimum 4 órás program. Az ősember barlang, a hegyi kisvasút és a kilátó is kihagyhatatlan. Lehet lovagolni is és mindez csak pár perc sétára van. Bélapátfalva különösen ajánlott még, ahol lélegzetelállító panoráma nyílik a Bükk-fennsíkra.

Noszvaj környékén a kaptárkövek, a barlanglakások és a pincesorok gyerekekkel is érdekes és látványos programot kínálnak. Közel van a bogácsi és a mezőkövesdi termálfürdő is, ha az erdei kirándulásokat megszakítva vízközeli kikapcsolódást keresünk.

Location

Elérhetőség

Cím
3300 Eger, Szőlőcske présházak 1. (Magyarország)
Scroll to Top