Report Abuse

Bohemian Eco Lodge at lake Balaton-2

Bohemian Eco Lodge at lake Balaton / Kisapáti

Igazán Bohemian Rhapsody! - Tökéletes nyugalom és kényelmes hely szőlőültetvényekkel körülvéve a Káli-medence szívében.

Az út egy szőlő ültetvényen vezet fel és a végén hatalmas ( fél hektáros) füvesített területhez érkezünk, ahol vannak a házikók. Itt lehet grillezni, bográcsozni és tollasozni is. A házacskákhoz tartozik egy óriási 50 nm-es terasz. Panoráma a Szent György hegyi bazaltorgonákra, valamint a tapolcai dombságra néz! A terasz egyszerűen szuper. A környék gyönyörű, túrázásra kiválóan alkalmas; elsétálhattok a Bazaltorgonákhoz is, kihagyhatatlan. Balaton, azaz Szigliget 8 perc autóval, ahol most sok érdekes program lesz, ugyanis megnyitott a Gasztroplacc, ahol koncertek vannak és dizájn food track.

A SZÁLLÁS KAPACITÁSA:  1 ház, 2-4 férőhely

LÁTNIVALÓK A KÖRNYÉKEN

  • ✔️ Oroszlános forrás
  • ✔️Bazalt orgonák
  • ✔️Lengyel- kápolna
  • ✔️Szigligeti Vár és Múzeum
  • ✔️Afrika Múzeum

TIPP:

Szinte a szomszéd faluban van a híres Káptalantóti piac, ahol kézműves ételeket, antik és vintage cuccokat, finom ételeket és legfőképpen csodálatos hangulatot kaphatsz. Ajánlom a reggelit és a kávét ott kezdeni. Hogy mit találsz itt? Helyi termelőket, kézműves élelmiszereket, házi sajtokat, pirospozsgás néniket, isteni réteseket – és mindezt lefojthatod egy házi pálinkával.

Remélem kedvet kaptál ellátogatni ide, a magyar Toscan vidékhez, hiszen arról nem is beszéltünk még, hogy itt vannak a végtelen pipacs, repce és levendula mezők, a megmászandó Gulács, Csobánc, Badacsony és Tóti- hegy.

Location

Elérhetőség

Cím
8265 Kisapáti, Szent György hegy, Magyarország
Scroll to Top