Report Abuse

A száka – hegyi – présház-3

A száka – hegyi présház / Balatonfüred

Vadregényes varázslat a Balaton parti szőlő hegyen.

Szőlőhegyek, szurdokvölgyek, kilátópontok várják ősszel is. Erdő szélén álló frissen felépült 2-4 fős présház várja Vendégeit, Balatonfüred felett a Száka – hegyen. A szőlőbe futó terasz tökéletes helyszíne az elmélyült pihenésnek. Az előttünk elterülő eleven festményen a Tihanyi-félsziget erdőségeit a Balaton ezer színű vize öleli körbe. A présház apró, de a hangulata lenyűgöző, a kreatív megoldásokon túl mindenekelőtt a 70 m²-es terasz és a minden évszakban varázslatos kilátás miatt. Reggelente ezen teraszon reggelizni, leírhatatlan élmény. Ahogy az egész Balatont látod magad előtt, az valami varázslatos.

Balatonfüred /Füred belvárosa, a Tó part, Tihany, a sajkódi öböl, Aszófő és Balatonszőlős, a Kàli-medene is pár perc autóval, vagy egy könnyed bringa út lefelé.

A SZÁLLÁS KAPACITÁSA:  1 présház,  2-4 fő

LÁTNIVALÓK A KÖRNYÉKEN

  • ✔️ Kerektemplom
  • ✔️ Annagora Aquapark
  • ✔️ Balatonfüred
  • ✔️ Lóczy-barlang
  • ✔️ Zsidó Kiválóságok Háza

TIPP:

Amikor borhetek vannak a városban, finom borokat lehet kóstolni a Tagore sétányon. A Jókai sétahajóval hajókázhatunk, kisvonatoztunk, megnézhetjük a Veszprémi Állatkertet. Finomakat ehetünk a Halászkert étteremben. Nyáron sok a zenei program, minden este van élő zene a parton és egyes éttermekben. Ilyenkor van a Borfesztivál, nagy a nyüzsgés. A Lóczy -barlang érdekes látnivaló. A város mellől indul a Koloska-völgy, 4-5 km könnyű túra, utána ebéd lehetőség egy árnyas csárdában. Bringa utak, túraútvonalak, vitorlázás, SUP, reggeli jóga & meditáció a teraszon, a csodálatos Balaton-felvidéki táj a tündéri településeivel, fantasztikus borászatok és gasztró kalandozások, termelői piacok, kèzműves lokàlok...mindez egy csak egy rigófüttyre. Hajrá!

Location

Elérhetőség

Cím
Kilátó, Szőlősi utca, Balatonfüred, Balatonfüredi járás, Veszprém megye, Közép-Dunántúl, Dunántúl, 8230, Magyarország

Social media

Social Info
Scroll to Top