Report Abuse

A Nyaraló

A nyaraló / Balatonhenye

Balatonhenye egy kis falu a Káli-medencében, nyolc kilométerre a Balatontól, csendes utcákkal, kőfallal körülvett, tornácos házakkal, kertekkel és erdővel. A tulajdonosoknak egy olyan ház volt az álmuk, ahova a családok/barátok minden évben visszatérnek. Először csak ismerkednek mindennel, a második évben azonban már ismernek mindenkit a faluban, tudják hol kell a reggelihez házi kolbászt venni, hogy ki ad házi tojást és melyik a legjobb strand a környéken.
Legyen nyaralója annak is, akinek éppen nincs. Legyen egy hely, ahova visszajár az ember, ahol otthon érzi magát, ahova elhívhatja a családját, a barátait azokon a heteken, amikor az övé a nyaraló.

A ház tényleg a nagybetűs Nyaraló. Aki egy csepp Provence-ra vágyik egy csendes kis falu szélén, negyed órára a Balatontól egy stílusos és tökéletesen felszerelt szálláson, az megtalálta, amit keres.
Minden adott a kikapcsolódáshoz: nyugágyak a kertben, kemence, pétanque, kényelmes ágyak. És egy hangulatos, fedett kerti étkező!
A házigazda rengeteg jó programot tud ajánlani a közelben és nagyon segítőkész.

A HÁZ KAPACITÁSA: 4 hálószoba, 8 fő

LÁTNIVALÓK A KÖRNYÉKEN:

✔️ Monoszló, MagyarProvence Levendulabirtok
✔️ Pálffy Pince, Köveskál
✔️ Hegyestű Geológiai Bemutatóhely, Monoszló
✔️ Káli Kőtenger, Szentbékkálla
TIPP:
A kéktúra útvonal közvetlenül a ház előtt fut. A 3 km-re fekvő kis faluban Köveskálon lovaglási lehetőség és remek éttermek várnak. A Balaton csak 10 perc autóval, az ábrahámhegyi strand kisgyermekes családoknak is tökéletes.
Télen síelési lehetőség a 40 percre található Eplényi síközpontban.
Állatkert 45 percre Veszprémben található.
Nyáron kertmozik, télen Muiltiplex mozik biztosítják a legújabb filmeket a környéken a filmek szerelmeseinek.

Location

Weblap

Website
-
Scroll to Top